yesterday, all my problems was so far away !









hemma hos matilda 29/1 2011

HEJ SÅ MYCKET HEJ !

Min garderob exploderade så fort jag öppna den , så han inte ta en före bild endast en efter. OCH FINT BLEV DET! 
 I all röra där jag satt och sortera kläder tittade jag även på solsidan, och jag säger bara : OVE ! HAHA



Hann även med en liten solning med min fin fina vän Linda, så nu sitter jag här som en kräfta i ansiktet och det känns som röven brinner ! HAHA
Har även ätit en god middag med mamma och andreas, Fläskfilé med klyftpotatis och bearniese sås ! mumma

nu ska jag kolla igenom lite små plugg ,  sen blir det natti natti !

/ hon som är rädd för att inte bli den kvinna hon en dag drömmer om att bli '


Helgen !

Min helg har varit riktigt bra må jag säga !

Började med en lugn fredag, hemma hos älsklingen. Där jag sedan sov ända tillls det var dags att åka med Jossan och Emilia i mitt lag för vår första träning med småtjejerna! Gick riktigt bra och det verkade som om det var en hård träning för de små tjejerna var helt slut, även jag!
När jag kom hem la ja mig i sängen och titta på ett avsnitt av oth och slumrade till en stund.
Sedan blev det att göra i ordning sig för en kväll hemma hos Matilda Stifler Strid där det skulle vara de närmaste vännerna.
Linda kom hit som en ängel med käk från stadsparken innan, så att jag skulle få i mig något. Vi åt lite och gjorde i ordning oss och drog sedan. Det var en riktigt trevlig kväll , och fick till och med träffa Emilia som jag träffar allt för sällan nu för tiden, men vi får se om ddet kanske blir så att jag åker till henne på sportlovet! :)
Var hemma runt halv ett och hoppade direkt i säng tillsammans med OTH.

BILDER KOMMER SENARE !!

Nu ligger jag fortfarande och latar mig i sängen men ska snart ut och göra lite ärenden med Linda, samt städa/rensa min garderob(ni ska få en före och efter bild) och plugga. Kanske till och med hinner med att träffa min Felix, vi får se om jag har sådan tur.
Tack för en bra helg mina nära och fina vänner. Det behövdes! 

/ hon som njuter av solen, och som längtar efter värmen !  

HM in my closeth


Hold my hand when I cry'

Jag har helt glömt bort att uppdatera mig, men kan ju säga att ni har inte missat så mycket.
Förresten så blev mamma mycket nöjd över väskan hon fick av mig när hon fyllde och samt ett presentkort på Hud och Hår av mig och felix. Det blev eett litet kalas med fika med tårta, kanellängd och kakor. Perfekt !

Igår kvälll var jag och tränade, gick riktigt bra med tanke på min rygg som jag dock inte koollat upp än.
Jag är väldigt dålig på att ta tag i saker.  Jaja så fick min kväll igår avsluta med tårar till det bästa som finns i världen, OTH, det är så bra så man kan liksom inget annat att gråta till de sista avsnitten på säsong 6. Vet att det låter lite, lite töntigt. Men vet ni vad: I DON'T CAAARE! hihi


söta Jamie i One tree hill

Nu ska jag till min felix och få lite kärlek.
Det är något jag känner mig väldigt beroende av just nu, jag tycker verkligen störst av allt är kärleken ! Kärleken är god, och det goda slår det onda för kärleken över vinner allt.
Alla jag älskar, så som min familj, mina vänner , felix och nära och kära m.fl. ni är min kärlek.

/ ja lovar att sluta gråta om du säger att allt kommer bli bra'


Glömde att berätta !

Glömde att berätta att jag fick en liten kusin i natt, en liten Livia!
Det gjorde min moster Linnéa bra, Livia var jätte fin på bilden som mamma fick till sin telefon!

allt går upp och ner, så det jämnar ut sig '

Det är måndaag och jag sitter och skriver på bokrecesionen som ska vara inne innan klockan tolv inatt'
Känner att detta kan bli ett jobb ända in i det sista, vilken tur att jag är så duktig på att jobba under tidspress då! :D


om 6 dagar är det dags att börja träna flickor 00-03 ! :)

Hade matteprov idag och höll på att få ett  sammanbrott, klarar inte av att inte ha tid på mig när det gäller matten, liksom får jag sitta med en uppgift tillräckligt länge så vet jag att jag skulle klara det, liksom min matte-sida av hjärnan är liksom inte igång 24/7 så det tar en stund att komma igång.. men men säger bara såhär på det j*vla matte provet : jauosfjwepfujewndfujohbuijogwhniejlerniwegnkujosnofjnlzd UTROPSTECKEN !
det var även någon innebandy turnering i skolan idag och min braiga vän Kevin var där, länge sen vi sågs så det var ju lite kul faktiskt, han jag och Julia måste verkligen hitta på något någon dag och göra om lite muppiga minnen, som jag och julia prata om igår, hahaha !
Måste även fylla i att JULIA gör världens godaste choklad/kladdkaka muffins ! ska till och med fråga om hon kan göra dom tills jag fyller år, haah hoppas hon säger ja !

Imorgon fylller min kära mamma år och av mig ska hon få en/ett ***** och ett/en ********* ** ********* , kan ju inte säga ifall hon läser så det får väntas till imorgon !! ska upp o sjunga vid sju, bara jag kmmer upp så ;)

ps, så håller jag på att dö av alla snygga outfits just nu som planeras för sommaren så jag blir bara deprimerad om jag tittar mer... liksom SOOOMMMAR NU !

Kalas

Sitter ute hos kusinerna i baggetorp och firar min moster som fyllde igår. Har lyckats stoppa i mig fyra sorters kakor och lite tårta och nu sitter jag mätt bredvid min kusin Alicia och min höggravida moster som ska ha en liten bäbis när som.

bilder tagna 2009

Senare ikväll blir det nog lite småmys med felix och sedan imorgon ska jag plugga plugga plugga..
Men nej, nu ska jag hjälpa min kusin med en snygg header, liksom jag är ju som ett proffs, haha not !
/  hon som är mätt på allt

21/1

TJENARE MORS här sitter jag och taggar till skön dunkande musik !
Hade tänkt mig en lugn hemma kväll först, men sen så tänkte ja att lugnt kan ja ha när jag blir gammal så nu ska jag hoppa in i duschen och ssedan dra i väg för en kväll med min vän Linda.  


bild från nyår 2008

Veckan har varit helt upp och ner, har haft allt från det ena till det andra och humöret har varit detsamma, allt har brustit och även bärt, med andra ord som vanligt då !
Ja veckans värsta har iallfall varit min rygg, helt sjukt konstigt sätt så har jag nog lyckats vridit till den när jag sovit och sedan haft anfall med smärta ! Så blir nog att ringa en sjukgymnast snarast. 

Men bort med krämporna just nu och ut och njut med vänner! 
PUSS PÅ DET !

Sedan vill jag bara sääga ett stort Grattis till min Moster Åsa som fyller 41-år, en snygg sådan blir hon! Grattis grattis ! 

/ just nu handlar det bara om att ta en sak i taget'

SNYGGT

 
Hm, linne 99;- , kaavaj 299/399:-


fräääna!
mer gula och skit snygga grejer har emiliapalmberg lagt upp på sin blogg,
yellow is the new blaack definitift !!  http://www.emiliapalmberg.devote.se/blogs/7578565/g-u-l-t---9829-.htm

soffis!

Jag gillar inte min nya stil, den soffiga typen som inte tar tag i saker eller tar hand om sin kropp och hälsa så hädan efter blir det bättre mat, mer träning och lite mer kroppsvård.

Så att fixa denna vecka:


JAG GÖR VAD SOM HELST

seriöst så gör jag nästan vaaaaaaad som helst just nu för att  det ska bli soooommmaar !!

VARMT OCH HÄRLIGARE och SNYGGARE OUTFITS, SOMMAR NU NNU NU !!


roligare tid för sport


sommarrjobb dock, men varmt var det




Saknar södertiden


ajabaja YOUTUBE !

Ville att ni skulle få se min härliga video från Nyår ju, men när jag försökte fixa ett konto på youtube hade uppgifterna inte bara att göra med datorn utan telefon och sms skulle ingå för att kunna bli medlem så jag skiter it, jag förblir en person som inte har något konto på youtube och inte kan lägga upp videos i bloggen,
PUSS PÅ DET !

hejdå !

yes, lite beställning från HM


  
Dessa blå, klackar, önskas dock väldigt mycket gärna, fast hade hellre velat haft de i korall, aprikos färg.

      
!! :D En väska ska även beställas men kunde inte bestämma mig för vilken, så det får vi se


tacco-night !

Idag har jag sovit nästan hela dagen, gick upp och åt frukost vid 11, 12 och sedan gick jag återigen och la mig i sängen och somnade till felix som spelade xbox. Sov ända till klockan fyra , helt muöpp!
Jag måste nog hålla på att bli sjuk eller något , eller så är det kanske allt runt om som händer ..


felix in action !


NU BLIR DET TACCOS !


Hidden in the corner

hallå hallå !
Idag har jag umgåts med Felix efter att ha sovit halva dagen pga av brist på sömn som jag hade inatt pga allt som pågår. Vi har tagit långpromenad med zindy, varit på kalas hos felix kusin som fyller idag och sedan gjort mat, kycklingfilé o potatiskkroketter. Just nu är halva familjen i väg och kollar på svinalängorna , när de kommer hem sen så blir det monopolspel resten av natten !
ps, vet att det är något muppigt med mina inlägg, det är svagt och man ser knappt vad det står, har dock inte riktigt kommit på vad det är så ni får ha överseende med det så länge '
/ hon som gömmer sig från allt det jobbiga just nu '

hos syster, tobbe och bästa fina Leoh !




nyår 2010


















skulle ha lagt in en liten video också från kvällen , dock så ville inte den riktigt jobba med mig så får se om den åker in någon annan dag i veckan ! :D

if no one will understand'

Till alla som börjar tappa sin väg och känner så här;
Med tanke på att jag försöker ha ett löfte som bestämmer att jag måste lära mig att leva i nuet och ta det som det kommer kan jag fortfarande inet förstå vad det är som gör mig så olycklig !
Jag tänkte om jag slutade fundera på saker som hänt under dagen och ältar det skulle jag känna mig mindre otillräcklig och inte fundera så mycket på om jag är bra eller ej, men det tycks inte fungera...
Utan jag fortsätter att tacklas med mina innersta känslor om hur jag tycker synd om mig själv pga att jag är en svag människa som inte orkar mer, jag känner just nu att på ngt sätt så kvittar det vad jag gör. Jag kommer aldrig vara den människa jag vill vara, jag kommer alltid vara en människa som aldrig kommer känna sig tillräcklig, som alltid kommer ta allt personligt och en som alla runt omkring inte förstår, eller att jag såras o  inte vet vem jag har kvar längre som jag trodde jag hade förut..

jag orkar inte leva på det här viset, och det värsta är att jag vet inte vad jag ska göra åt det '
förut hade jag en styrka, en motivation till saker här i världen, det kändes som om det var en representation på vem jag var och nu när jag tycks tappa den glöd ja hade , börjar ja själv smula sönder..
 

not so strong any more

/
alltid när det tycks ske en förändring så lyckas hon tappa det hon tror på , speciellt sig själv och om hon inte tror på sig själv hur ska då någon annan göra det ?
 


ut med det gamla och in med det nya !

har nu gjort en ny blogg för att jag kände att det var dags att släppa taget om det gamla och leva i nuet, så härmed är denna blogg till för mitt kommande liv och det som skall ske!

Välkomna till elin karlssons blogg,
little blighter :busunge


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0