känner en viss sorg'














<3 tack kaik


alltid är det något'

Hallå där !
Sommarlovet har börjat och jag har inte hunnit gjort så mycket faktiskt.
Student/skolavslutnings helgen blev en rätt så lyckad helg med trevliga människor !!
När måndagen sedan började, kändes det som om det var skola. Men när jag kom på att det var sommarlov sov jag hela långa dagen... MYCKET SKÖNT !
Annars har jag gått och blivit sjuk, och dock verkar jag inte vara den enda! Kände av det  redan lite igår när vi var hemma hos melina alla tjejer. Så drog hem, sov en stund  och vaknade sedan på morgonen av att jag var helt igentäppt !

nej nu blir det stallsbacke för att hjälpa till i kiosken. Orkar verkligen inte , men har inget val !


<3


jordgubbar !

Jag vill bara säga: Imorgon är det sommarlov!!!!
fast först är det skolavslutning och jag har inte nån aning om vad jag ska ha på mig, men antar att det löser sig! Det blir även lite firande och så på kvällen, iaf ett bra avslut för den här terminen på duveholm ska det bli, och en bra start på sommarlovet! 
Annars så är jag precis hemkommen från träning och har försökt duschat, men det gick inge vidare då det är stopp i avloppet! såååå jävla skit allt går hela tiden, ja juste förutom det så pajade cykeln i en nerförsbacke idag, var nära på att flyga ut i trafiken men jag hann sätta ner fötterna i backen och bromsa mig ... herregud ! så typiskt !
Aja jag försökte skölja ut balsamet och duscha klart så mycket som möjligt, dock hann ja inte putsa med rakhyveln. HAHA, men va gör man ?  Nu sitter jag här i soffan i af och äter en skål med jordgubbar och mjölk och knäckemacka. Sedaan ska jag fortsätta med att fixa och dona lite inför imorgon.
HA ett bra SOMMARLOV allihopa ! det är vi elever värda ;)



grillkväll och kubbspel med folk !

Jag drar återigen ut ifrån hemmet. 
Har tillbringat två nätter med massa plugg, födelsedags firande och mys hos älsklingen.
Kom hem och vände känns det som, men är det super fint väder ute är det ju solklart att man inte vill sitta här inne som ett spöke! PÖSS PÅ ER !






BYE !

RSS 2.0