Föör er mina kära!!

TJENA HOPPSAN !! JAJA här kommer en liten uppdatering:

VECKAN HAR VARIT TOPPEN! ,
skulle inte kunnat haft en bättre vecka, säger bara; ni önskar att ni haft min vecka så bra var den.. okej nu överdriver jag en aaaaaning, men det började iaf på måndagen med en kort skoldag till kl 1.
Sen på tisdagen var det ingen vanlig skoldag , utan ett fint besök på Lindéngymnasiet där vi nya ekonomer ska börja nästa år. Tog sedan en runda på stan med mina nya blivande klasskamrater Olivia, Julia och Melina... plus Emma som kom ner och mötte oss. Sedan avslutades kvällen hemma hos felix, där vi stod för maten. Och gott blev det! Ett avsnitt på Big Brother och sen var dagen slut.
På onsdagen var jag hos felix hela dagen plus att vi fixa punkan på min cykel. Sedan på kvällen blev det lite träning i nya hallen, körde stenhårt.  Torsdag, vanlig skoldag, men på eftermiddagen blev det lite kalas hos Tisse som fyllde fina år och ett besök i tallås aulan då Södra skolan visade upp en riktigt bra musikal för mig, olivia, tom och Linda, plus alla andra som var där. Jag var iaf mycket imponerad av 95:ornas prestationer och blev samt lite känslosam av alla gamla minnen som väcktes till liv.
Idag, fredag  (toppen avslut på veckan) Började med sovmorgon till 12, så för att vara snäll gick jag upp kl 9 och åkte och storhandla med mamsen, sedan kom jag hem och gick till skolan för att ha två lektioner. Efter skolan haft sin gång blev det en trevlig stund hemma hos Olivia. Nu är jag  nyligen hemkommen från Träningen med min kusin Alicia som ska göra mig besök här i natt..



Imorgon blir det upp tidigt som F*N, samling kl åtta för match på backavallen, efter blir det att träna småtjejerna och på kvällen ska vi fira MAJSAN,

TOPPEN VECKA!! JA SA JU DET ! :D

sometimes it's bad

jag önskar jag var liten igen, allt verkade så mycket lättare och man förstod inte saker och ting på samma sätt  som idag , vilket inte heller kunde skada än, för det man inte vet det lider man inte av. Man bara gjorde och tog konsekvenserna efter. Det finns så mycket jag vill göra och som jag önskar jag gjort, sånt som jag alltid tänkt på hur det skulle se ut, och därför än idag inte kan släppa saker ifrån förr... Jag önskar att jag njutit av nuet och framstått som en person jag vill vara och inte som andra vill och därmed inte varit så jäkla självkritisk. bara varit den personen, innan all skit kom ifatt en eller hände en'


lilla elin,

mer kläder


kläderna är från hm och skorna är från scorett

RSS 2.0