Girls run the world!

Känner mig lite high on life just nu i detta moment, så det är bara att leva med det och njuta så länge det varar!
Imorgon, om ca 20 min fyller min fina pojke 18 barre! Liten blir lite större! För växt upp har han ju inte riktigt gjort än! men får hoppas att det kommer! haha skämt å sido! Jag älskar honom och han ska få världens bästa present av världens bästa flickvän för det är han värd! Nej nu ska vi båda ladda för den stora dagen imorgon, även fast det inte är jag som fyller år så känner jag mig lite pirrig för hans skull. Hoppas iaf på en super bra dag!
pussss och godnatt!

Monday, baby!

Sitter och väntar på att klockan ska slå halv, vill bara hem!
Jag fick ett glädjerus när jag kom på att jag kan kolla på Vampire Diaries avsnittet när jag kommer hem, men sen så blev ja depp igen när jag kom på att det har uppehåll i två veckor! FML


Don't misjudge me, get to know me first!

Beställda och mina om några dar, för att göra mg själv lite lyckligare!
bild från nelly

hell yeah!

Torsdag förmiddag och redovisningen av vårat fadderföretag är gjord! Känner mig stolt över min grupp men missnöjd med min egen prestation! Så åt helvete med det. Ikväll ska jag sitta på körskolan i 4 timmar för att gå riskettan. Sedan blir det träning om jag hinner!


the winner takes it all!

Tjeeeenamors!
Tisdag den 24 januari idag vilket innebär att lillkusinen fyller 1 år! Och imorgon fyller mamma, så det blir upp att sjunga tidigt och sedan sticka till Hotell Statt för att äta hotellfrukost och presentera vårat arbete angående vårat fadderföretag, som äntligen är klart! bara rapporten kvar som ska in på söndag!
Efter skolan har jag körlektion och sedan träning!

I love to be young!


Fettet ska få gråta!

Idag har jag gjort två prov, ingen kommentar om det! Efter skolan njöt jag av lite egen tid och nu kom jag precis hem från årets första fotbollsträning! Ack ack, otränad tjej med dåliga jumskar!! Får damp. Men annars är det skönt att känna att man är igång igen. Imorgon är det träning igen.. Hoppas på bättre!! Nu dusch, äta och hopp i säng. Skönt med en tidig kväll. Istället för plugg till 1 på natten som gårdagen.

Pussss


Bild: på mig och en fiiiin vän! <3


I won't let it go

Halli hallå! Det är tisdag och jag försöker plugga!! Har laddat med lite fruktsallad för att hålla mig pigg och vaken, får väl skylla sig själv att man pluggar dagen innan provena! Får helt enkelt gå som det går, fast jag vet ju att det inte riktigt duger om ja känner mig själv! ;)


We all fuck up sometimes

Hallå! Torsdag, skoldag, inget märkvärdigt. Kom hem och nu har jag massa fix att göra inför imorgon. Mamma ska firas, hon tar examen i Örebro!

Ville även tillägga. Vampire diaries har förstört mitt liv! Helt beroende!!! <3


no one is too old for fairy tales


skolan!

Andra dagen i skolan har börjat! Jag sitter just nu med JuliaJ och jobbar med vårat fadderföretag. Det går lite segt men vi kanske kommer någon vart efter vårat sista besök  som vi har i eftermiddag.  Efter skolan ska jag hem och plugga för provet imorgon, som jag skulle ha gjort igår men lyckades tyvärr fastna framför VD och sket i att plugga helt! inte bra! borde nog låsa in boxen någonstans så att jag inte kan se mer! men hur kan ja, det är ju så bra!! gjorde min tisdag!!!
bild från min tumblr

fuck you

gårdagen bestod av jobb!
kvällen bestod av vänskap!
Idag ska jag träffa Emma, får se vad vi hittar på för något!
puss och kram

What friends are for

Snacka om vad en eller två vänner kan göra mycket på bara några sekunder. Tack, för att ni får mig att fortsätta orka dagen lite lättare!


Hurtful

Jag hatar mig för att jag bryr mig, det gör för ont! Jag orkar inte mer. Jag skiter it!!!





Bild på världens sötaste! Jag älskar dig så min fina systerson!


Måndag

Idag dejtar jag sängen! Har precis kollat klart filmen föräldrafällan. Älskar den filmen! :)


I need a change

det är dags att sluta säga att jag vill göra en massa saker och istället börja agera!

never say never

jag har precis kollat klart på filmen "never say never" som handlar om Justin Bieber. åh ja är nästan kär! Han är så sjukt talangfull och söt! Hela hans historia är så otrolig. Me like! Blir nästan lite avundsjuk, men samtidigt det är sådana som han, som kommer från ingenstans, växer upp som en vanlig pojke utan några förutsättningar med ren talang, som är värda att bli något. Tittar man på filmen, ser man klipp från när han är kanske fyra år, där han redan då lärt sig på sin egen hand att spela massa instrument och hur han bara har det i sig. Musikalisk och ett driv.
skulle ju inte sitta fel med en sådan talang och sedan få leva ut det. Liksom det är hans jobb. Världens bästa jobb måste det nog vara.

2012

Nyåret har varit och det var ett helt okej sådant. Jag kan varken säga bu eller bä. Hade sjukt roligt ända till efter tolvslaget,sen kändes det som om kvällen bara spårade ur och att det inte blev så mycket mer. Men annars så. Aftonen började hos johanna med 14 andra brudar där vi åt gott och dansade och hade det allmänt bra. Sedan drog vi på en fest och sedan blev det gång till stan där resten av katrineholm var. Det var härligt. Sedan gick ja hem vid tvåtiden tror jag. Blev sååå sjukt trött!!


Den här klänningen bar jag under kvällen

Efter för lite sömn och illamående tog ja mig upp vid 4 tiden för att göra mig redo för lite jobb. kom nästan nyss hem och ska nu lägga mig och titta på film och äta lite gott.

2011 var ett riktigt bra år som bjöd på mycket nytt, som jobb och vänner! Hoppas på sånt mer det här året och även att jag får tillbringa den med dem som gör mig glad.
Det här året ska innehålla: Lycka och hälsa! framförallt!

PUSS

RSS 2.0