en skön och härlig allsångslåt en fin sommarkväll !


If it makes you happy, it can't be bad !

tjenare allesammans !
Här sitter jag hos min moster Linnéa utanför staden norrköping med en full mage på god grillad mat. Vi har även  sett på körslaget där Katrineholm inte vann men var bäst ändå !

Under dagen har jag även hunnit med och firat min kusin Robin som fyller imorgon. De bjöds på fika såklart och vi  njöt av det super fina vädret.
Imorgon blir det till bvc, med Livia, och sedan en sväng på stan här i norrköping. Kanske hittar något fint ! :)
På onsdag är det tillbaks till skolan igen, och faktiskt känner jag ingen ångest.. men det kanske kan ändra sig ?;)


Kusiner !

Det var allt ifrån Elin Karlsson den här gången.. Syns när vi ses och hörs när vi hörs !


inte okej !

vill bara säga en sak , när jag ändå är igång och uppdaterar att jag blir så irriterad på personer som inte lärt sig att hälsa !!
Det är väl ändå självklart att man hälsar på någon man pratat med eller hälsat på förut ?! eller ?!
Och hur svårt är det att utala tre bokstäver efter varandra, liksom tre stycken ?! 
H-E-J 
Le, hälsa och tacka kan väl varenda kotte göra...
så ser inte vad problemet är med de som snackar  så mycket annars på andra olika sätt, inte kan hälsa i verkliga livet utan till exempel en data eller en öl i handen ?  

det var allt för mig, puss occh kram och nyp i stjärten !

synd ! hah

idag tyckte jag att jag varit sjuk alldeles för länge, så frisk eller inte begav jag mig utåt med mamma för lite ärenden. Handlade för tjejkvällen imorgon och lite extra gott till ikväll.  När jag kom hem tog  jag mig en sväng till kära Johanna som fyller år idag och träffade på lite fina flickor där ! Ikvälll blir det pysmys med min fina pojke som jag saknat.


dagens outfit:

äntligen kan man använda jeans jackan , som jag avgudar !
Har även nyligen fått hem dessa söta solglasögonen från hm !
( fick även hem en klänning ----->, en söt pyjamas och lite små söta örhängen )


Här är det Elin Karlsson's födelsedag !

  så här har jag sett ut ikväll när ja firat med hela tjocka släckten!   Vi har ätit god taccopaj och till efterätt en jättegod tårta som bästa väns mamma gjorde, mums så god! De sista gick precis och nu sitter ja och fyller i de sista inläggen på facebook.. tar sin lilla tid när alla är så snälla och grattar.. :)   Ska även mysa lite med min fina kille som gav mig så underbara presenter.     här är en liten uppradning    pengar  träningsset  3 parfymer, paris hilton, hugo boss och naomi campbell  presentkort på hud o hår  en shoppingdag med mamma     + att imorgon blir det till och med lite till :) hihih     härligt att fylla år !
klänning: lite äldre från gina

så här har jag sett ut!(inte riktigt hade uppsatt på sidan och har tagit ut skärpet som ja hade i midjan av klänningen) ikväll när ja firat med hela tjocka släckten! Vi har ätit god taccopaj och till efterätt en jättegod tårta som bästa väns mamma gjorde, mums så god! De sista gick precis och nu sitter ja och fyller i de sista inläggen på facebook.. tar sin lilla tid när alla är så snälla och grattar.. :) Ska även mysa lite med min fina kille som gav mig så underbara presenter. här är en liten uppradning pengar träningsset 3 parfymer, paris hilton, hugo boss och naomi campbell presentkort på hud o hår en shoppingdag med mamma + att imorgon blir det till och med lite till :) hihih härligt att fylla år !

Hej sängen, hej Katrineholm

Idag ligger man sängliggandes pga en stor dum förkylning o även en harklig hosta, som jag verkligen hoppas hinna försvinna innan fredag då det är min födelsedag som ska firas med släckt o familj , har inte önskat mig något speciellt men ändå lyckats skrapat ihop en liten lista: pengar, converse, parfym o träningsdress m.m :) Nej nu ska ja flytta mig ut till soffan.. Puss o kram o nyp i stjärten :)

Göteborg- några missar tyvär men men .. :)


Torsdag, i skolan !

Har haft usel updatering men grejen är att min laddare till datan brann upp så min data har varit död i en vecka och en laddare har tyvär inte varit prio ett denna vecka då jag har försiktigt försökt att hantera mitt liv och mitt humör. Just nu går inte riktigt allt som jag vill och känner att det vore för hemskt och lägga allt på ett inlägg på bloggen, och göra er som läser så deprimerande. Det är bara mycket på gång just nu och ibland blir det lite för jobbigt, men men jag lever på ..

I Helgen som var , var vi och tävlade med truppen i Göteborg som var Sveriges största gymnastiktävling någonsin. grymt ! Det gick väl lite halvt bra, vi hade några oväntade fall och småfel men annars har  vi haft en riktigt bra resa med vår braiga tränare Karin!

Sitter just nu på de andra i klassens adminstrationlektion medans jag egentligen har håltmme, men eftersom jag inte har något bättre för mig medan min käraste emma sitter och gör en "musikgymnastik" uppgift så kan jag lika gärna sitta här och jobba på ett historia arbete.

Lite kort uppdatering, kanske kan göra en ytterligare ikväll efter att uppdaterat bigbrother på felix dator !

Have a nice day beautys ,



RSS 2.0