Run away

Har legat hemma i soffan med företagsekonomin på bröstet ända sen jag slutade vid ett idag. Nu ska jag gå ut och gå med Maja! Härligt härligt!

Pusssssen


time for bed

Och där blev det kväll för mig också! Har precis skrivit klart rättskunskapen och tänkte att ja kan sitta med den hur länge som helst och hitta massa småfel hit och dit, men orkade inte mer och bestämde mig för att vara hyfsad nöjd och skickade därav nyss in den. Ska kolla upp en engelsk artikel till imorgon också innan sovdags, sedan så måste ja verkligen sova! annars kommer jag försova mig igen, som jag brukar göra på torsdagar!
så nattti natti
puss på alla söta

Onsdag

Stannade förbi hemma hos Julia efter utvecklingssamtalet. Gick okej, finns alltid något som kan bli bättre. Tar iaf paus från plugg o annat skit och fortsätter när ja har lust.


Tumblr is my friend

se här!

Grattis älskade du!

Matilda 17 år idag! :D

jag lider av depression, men det är inte vem jag är

hallå där!
Här ligger jag upp och ner och fixar lite skoj på datorn. Insåg just att det snart är nyår och det finns hur många fina klänningar som helst på nelly.se!
Annars har jag haft en bra skoldag som följdes av lite övningskörning med mamma. JAG och MAMMA har även hunnit skrivit in mig för min första körlektion som kommer vara i mitten av december, så nu är vi på väg! KÖRKORTET SKA VARA MITT TILL FÖDELSEDAGEN! (nej men strax efter, innan sommaren är mitt mål)
NU ska jag försöka få lite gjort med plugg innan vi får gäster på besök, det är min moster och kusin som kommer förbi på tacos och spelkväll! mys pys
snart så kan ja rymma iväg i en liten bubbla och bara åka dit vägen
tar mig utan bestämd destination.

tar mig en liten mys onsdag- kopplar bort allt annat och lullar runt i min egna lilla värld!

min mysonsdag:
  • musik som gör mig glad
  • springa runt och dansa i mina nya skor!
  • dusch med scrub, hårinpackning och rakning ( du vet den där lena känslan)
  • mysfika- té, knäckemackor och tusen clementiner.
  • SACT
  • plugg, utan ångest.
  • greja klart i mitt rum
  • och vad annars jag och min kropp känner för.

the sun will rise

hello guys! har precis landat i min efterlängtade säng!! har längtat ända sen jag gick upp ur den, att få komma tillbaka! :D men nu så, nu är vi återförenade igen!
Skolan idag gick väl ok med tanke på omständigheterna, dock så hade ja ett f*cking matte prov som gick sämre än sämst! tror aldrig det gått så illa på ett prov, men får helt enkelt skylla mig själv eftersom jagbara jobbade till hälften av planeringen och inte var alls förberedd.
nej nu ska jag bädda ner mig och kolla på lite SATC, min nya hobby och fritidsintresse.
hej till mina nya älsklingar!

sweeter than candy


Fredag!

sitter på matte lektionen och drömmer mig bort, både jag och julia! Vi drömmer om våran resa och tatueringar och allt däremellan! vill så gärna tatuera mig nu! så snyggt och det blir bara plus när man har en text som betyder.
några få

too tired to care


en helt vanlig dag

efter att vaknat upp strax efter 11 insåg jag att jag faktiskt var tvungen att göra något av dagen. Med det bestämt blev det en tur till min familj i norrköping. Har inte träffat min fina lilla syster på hur länge som helst, och eftersom jag vet att hon saknar mig sååååå, så tyckte ja det var rätt tanke av mig ;)
Vi har dock inte gjort så mycket mer här än vad ja skulle gjort hemma, men glada blev de för att ja kommer och hälsar på! Imorgon bär det av hemmåt igen, 09,30 går tåget till kholm. Kvart över tio är det skola igen... VILL HA MER LOV! men men bara att gilla läget. Snart är det jullov! :D

pussssssss





















gamla bilder på en ovanlig familj, med tre systrar i <3


I'm not good enough

Kom nyss hem från stan där jag umgåtts med Lisa på C&L. Vi hann också en runda på stan och jag lämnade in min lilla fina telefon på lagning.. Så nu är jag utan den i 1 och halv vecka.. hm! men men får nog låna mammas gamla telefon plus nummer så det ordnar sig säkert. Nu ligger jag i sängen och funderar på hur kvällen ska se ut.
ny hårfärg:

RSS 2.0